"Тигр" їде до Києва (доповнено відеосюжетами)

07:12 10 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: ipc-feodosia.org

У РНБО обіцяють не штурмувати Майдан, а до Києва вже прибувають нові спецзагони "Тигру".

2:10. В РНБО сказали, що штурму Майдану не буде. Про це повідомив заступник секретаря РНБО Володимир Сівкович у відповідь на питання, чи не означає така велика кількість спецназу міліції на обличчях Києва підготовку до штурму будівель і барикад, передають "Вести". 

4:23. У міліції запевняють: грубих порушень громадського порядку не зафіксовано, а заходи проводяться виключно за рішенням Окружного адміністративного суду столиці. Про це повідомив начальник управління масових і спортивних заходів Департаменту громадської безпеки МВС України Олег Матвєйцов, передає прес-служба відомства.

За його словами, вчора було прийнято судове рішення щодо розблокування проїжджих частин в центральній частині Києва. "Під час зачитування судовими виконавцями рішення суду працівники міліції в присутності представників комунальних служб забезпечували охорону громадського порядку", - зазначив Олег Матвєйцов та підкреслив, що учасники "Євромайдану" вже звільнили частину вулиці Грушевського в районі Європейської площі, а також на розі Лютеранської та Круглоуніверситетської.

5:29. Бійці спецпідрозділу МВС о 4-й ранку виїхали з подвір’я коледжу Національного авіаційного університету у Василькові, де їх блокували місцеві мешканці. "Решта спецпідрозділу "Тигр", розкидавши людей, які блокували виїзд з коледжу ВПС рушили на Калинівку і на Одеську трасу", - написав активіст Владлен Сергієнко на своїй сторінці в мережі Facebook.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

newsru.ua/

 

новобудови Львів