Три ЦНАПи Львівської МТГ дуже сподобалися таємним відвідувачам

20:36 1 лютого 2022 р.

Фото до новини

За результатами перевірки таємними відвідувачами, ЦНАП у м. Винники, ЦНАП на пл. Ринок і ЦНАП у смт. Брюховичі увійшли до десятки найкращих в Україні.

Всеукраїнська оцінка якості адміністративних послуг, під час якої вивчали думку мешканців про сервіс у Центрах надання адміністративних послуг, сформували рейтинг областей та центрів за рівнем сервісу, а також з’ясували причини незадоволеності обслуговуванням. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

За результатами перевірки таємними відвідувачами, ЦНАП у м. Винники, ЦНАП на пл. Ринок і ЦНАП у смт. Брюховичі увійшли до десятки найкращих в Україні. 

«Дослідження такого масштабу відбувається вперше, але для нас це звична річ, адже у Львові в ЦНАПах ми постійно досліджуємо відгуки наших відвідувачів, проводимо опитування і, залежно від отриманих результатів, приймаємо рішення. Оцінки високі, і ми дякуємо нашим клієнтам, які не залишаються байдужими і говорять нам про свій досвід отримання послуг», - повідомили в департаменті адміністративних послуг ЛМР.

Комплексна послуга для іноземців, із впорядкування фасадів: у ЦНАП та офісах Львова запровадять нові сервіси

Транспортний засіб можна зареєструвати у Центрах надання адмініпослуг Львова

ЦНАПи Львова запровадять безконтактну видачу документів за паролем

У Львові захворіли працівники всіх ЦНАПів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів