Три РДА на Львівщині отримали нових очільників

15:48 20 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська представила громадам Турківського, Старосамбірського та Самбірського районів нових голів районних державних адміністрацій.

Турківську РДА очолив Віталій Євгенович Бабяк, який з 2014 року працював директором підприємства «Захист прав громадян» міської громадської організації «Львівський комітет захисту прав громадян». Головою Старосамбірського району став Петро Володимирович Назар, який з 2017 року працював спеціалістом відділу розвитку альтернативних джерел енергетики управління енергозбереження департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської обласної державної адміністрації.

Очільником Самбірського району став  Андрій Богданович Жепко. До цього часу він працював редактором видання та директором ТзОВ «Самбірська газета». Новопризначені голови райдержадміністрацій розповіли громадам про свої першочергові завдання.

Про це повідомили в п’ятницю, 20 грудня, у Львівській облдержадміністрації. Як інформував «ЩЛ», керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська представила у вівторок, 17 грудня, громадам Стрийського, Миколаївського, Жидачівського районів нових голів районних державних адміністрацій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів