На Львівщині представили нових голів РДА

16:00 17 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська представила у вівторок, 17 грудня, громадам Стрийського, Миколаївського, Жидачівського районів нових голів районних державних адміністрацій.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що, зокрема, Стрийську РДА очолив Любомир Кащук, за спеціальністю – лікар-хірург, лікар-едоскопіст. 2015 року працював завідуючим діагностичним відділенням Стрийської ЦРЛ. А з 2015 року він був на посаді першого заступника голови Стрийської райдержадміністрації.

Натомість гчільником Миколаївської РДА став Андрій Вовчастий. З 2018 року він працював на посаді начальника Сколівської ДПІ Стрийського управління ГУ ДФС у Львівській області. До цього Андрій Вовчастий працював головним державним інспектором Миколаївського відділення Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області.

Своєю чергою, ооловою Жидачівської РДА стала Марія Гучко. Дотепер вона працювала начальником відділу з надання адміністративних послуг Жидачівської РДА та головним інспектором ГУ Держпраці у Львівській області.

Як інформував «Щоденний Львів», райдержадміністрації на Львівщині отримали нових керівників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів