Трансляція військового параду в Києві до Дня Незалежності України (оновлено)

10:05 24 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: УНІАН

Головною вулицею столиці проїдуться майже півсотні одиниць бойової техніки.


Відео: Еспресо.TV - LIVE

На Хрещатику в Києві о 10:00 розпочася військовий парад до 23-ї річниці незалежності України, репетиція якого днями проходила у столиці. Окрім 49 одиниць бойової техніки в урочистому дійстві братимуть участь 1,5 тисячі військових.

Про це повідомляє сьогодні, 24 серпня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1». Натомість інформаційна агенція УНІАН розповідає:

«Спеціально до Дня Незалежності України у центрі Києві о 9:00 пройде військовий парад, в якому візьмуть участь 120 учасників АТО. «На відміну від багатьох попередніх, нинішній військовий парад буде проходити в умовах, коли країна у вкрай складних умовах захищає східний кордон. Тому досить символічно буде проходження по Хрещатику 24 серпня зведеної «коробки» АТО, куди увійшли 120 учасників бойових дій на сході», – йдеться в повідомленні Відділу з питань взаємодії зі ЗМІ Державної прикордонної служби України.

Крім того, на головній вулиці столиці проїдуть новітні зразки військової техніки, виготовлені в Україні: БТР-3, БТР-4Е, броньовані автомобілі «Дозор», а також РСЗВ «Град», РСЗВ «Смерч», комплекси зенітно-повітряної оборони «Оса», «Точка-У», «С-300». У параді візьмуть участь курсанти військових навчальних закладів та навчальних закладів МВС України, підрозділи усіх видів військ, що входять до складу Збройних сил України.

УНІАН повідомляє це сьогодні, 24  серпня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів