Терористичне угруповання «ДНР» не «услышало» намір Президента України припинити вогонь на її сході

22:21 8 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: static.uainfo.org

Так званий перший віце-прем'єр самопроголошеної «Донецької народної республіки» Андрій Пургін заявив у неділю: «У нас триває мобілізація та підготовка добровольців до оборони Донецька».

Сайт «Inforesist.org» інформує сьогодні, 8 червня, в повідомленні «ДНР не вірить у наміри Порошенка припинити вогонь, продовжує готуватися до війни»:

«Керівництво самопроголошеної Донецької народної республіки (ДНР) не вірить заяві Президента України Петра Порошенка про намір вже на цьому тижні домогтися припинення бойових дій в гарячих точках Донбасу. «Ми не знаємо, що саме заявляв Порошенко щодо припинення бойових дій, але щось сумнівно, що він відведе війська. По Слов'янську вночі стріляли установки «Град», зараз йдуть бойові дії і в Краматорську», – сказав «Интерфаксу» так званий перший віце-прем'єр самопроголошеної Донецької народної республіки Андрій Пургин.

За його словами в Донецьку триває мобілізація добровольців до лав незаконних збройних формувань Донецька. «Що хотів сказати своєю заявою про припинення військових дій Порошенка – запитайте у нього самого. А у нас триває мобілізація та підготовка добровольців до оборони Донецька», – додав А.Пургін.

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко раніше заявив про необхідність припинення вогню на сході країни вже на цьому тижні. «Ми повинні на цьому тижні припинити вогонь», – сказав П.Порошенко в неділю в Києві в ході засідання тристоронньої контактної групи з реалізації мирного плану по встановленню миру і спокою на сході України».

Як інформував «Щоденний Львів», Президент України Петро Порошенко заявив у неділю під час засідання тристоронньої контактної групи з реалізації мирного плану на сході України: «Ми маємо на цьому тижні припинити вогонь».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів