«Ми маємо на цьому тижні припинити вогонь», – Президент України (відео)

20:38 8 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mignews.com

Про це заявив у неділю Глава держави Петро Порошенко під час засідання тристоронньої контактної групи з реалізації мирного плану на сході України.

Прес-служба Президента України інформує сьогодні, 8 червня, в повідомленні «Відбулось перше засідання тристоронньої контактної групи з реалізації мирного плану на сході України»:

«Сьогодні Президент України Петро Порошенко розпочав засідання тристоронньої контактної групи з реалізації мирного плану на сході України, який він представив 6 червня під час візиту до Франції. Під час зустрічі, на якій були присутні від України Надзвичайний та Повноважний посол України в Німеччині Павло Клімкін, Спеціальний представник Генерального секретаря ОБСЄ Хайді Тальявіні та Надзвичайний і Повноважний посол Російської Федерації Михайло Зурабов, Глава держави наголосив, що сторони повинні працювати над реалізацією домовленостей, які були досягнуті в Нормандії під час зустрічі з Канцлером Німеччини Ангелою Меркель, Президентом Франції Франсуа Оландом та Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

«Ми маємо на цьому тижні припинити вогонь. Для мне кожен день, коли вмирають люди, кожен день, коли Україна платить таку високу ціну, є неприйнятним. Тому по-перше треба відновити роботу державного кордону України, для того, щоб гарантувати безпеку кожного громадянина України, який живе на Донбасі, незалежно від того, які політичні симпатії він має», – підкреслив Президент України. Глава держави запропонував проводити засідання тристоронньої контактної групи щодня для опрацювання зробленого і координації подальших дій з реалізації плану мирного врегулювання на сході України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів