Терористи збили під Слов'янськом український військовий гелікоптер Мі-8 (відео)

18:05 24 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Про це повідомили у вівторок інтернет-виданню «Українська правда» бійці Національної гвардії, які стоять на одному з блокпостів біля цього міста.


Відео: «Телеканал новин «24»

Бійці Національної гвардії, які стоять на одному з блокпостів під Слов'янськом, повідомили сьогодні, 24 червня, інтернет-виданню «Українська правда», що терористи збили біля гори Карачун під цим містом український військовий л гелікоптер Мі-8.  За їхніми словами, вертоліт підбили при зльоті з гори й туди направили військову техніку.

Як інформував «Щоденний Львів», екс-президент України Леонід Кучма, який бере участь у переговорах у Донецьку про врегулювання ситуації на сході країни, повідомив, що сторони змогли домовитися про двостороннє припинення вогню до 10-ї ранку 27 червня, натомість командир батальйону територіальної оборони «Айдар» Сергій Мельничук сказав учора в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі «ICTV»: «Я впевнений в тому, що в керівництві АТО є зрадництво. Тому, що полонені, яких ми захоплюємо, вони з нас сміються і розказують, що «ми знаємо кожен виліт вашого літака, кожен виліт вашого гелікоптера, ми знаємо всі ваші вказівки». Коли відбуваються бомбардування або інші події, ми просто відходимо з позицій, а потім повертаємося».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів