Терористи воюють під Слов’янськом і Краматорськом зброєю, якої не було в Україні до їх появи, – «ІС»

21:29 10 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: sprotyv.info

Про це повідомляють у суботу спільнота «Інформаційний спротив» та її координатор – керівник ЦВПД Дмитро Тимчук.

Спільнота «Інформаційний спротив» повідомляє сьогодні, 10 травня, на своєму сайті, а її координатор – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук – на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«За оперативними даними групи «Інформаційний спротив», реактивні протитанкові гранати, за допомогою яких останніми днями проводилися обстріли терористами об'єктів українських силовиків в зоні антитерористичної операції, завезені в країну з-за кордону.

На бойових позиціях терористів поблизу Слов'янська і Краматорська знайдені використані контейнери – пускові установки РПГ-26 (з номерами 254-1-93, де 254 – завод виробник, 1 – номер партії, 93 – рік випуску). Саме з їх допомогою проводилися обстріли підрозділів українських силовиків.

Дані зразки зброї ніколи не перебували у складі збройних формувань України.  Таким чином, це чергове підтвердження того, що проросійські терористи на Донбасі отримують зброю з-за кордону

Довідка «ІС». РПГ-26 виготовляють у в Росії. Знаходиться на озброєнні армій Росії, Придністров’я та Йорданії».

Як повідомляв «Щоденний Львів», спільнота «Інформаційний Спротив» попереджає в суботу, що, за його словами, «йде потужний процес перекидання з території Росії зброї для терористичних груп на Донбасі»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів