Терористи поранили в Луганську трьох десантників зі Львова й розплатилися за це 2 танками й «Градом»

21:52 9 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: extremalov.net

Про це повідомив у середу прес-офіцер АТО Владислав Селезньов.

Прес-центр АТО повідомляє сьогодні, 9 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Бойовики продовжують обстрілювати опорні пункти ЗС України на сході країни. Так, впродовж дня банди терористів за допомогою систем залпового вогню БМ-21 «ГРАД» а також танків вели активний вогонь по позиціях українських військових в аеропорту Луганськ (а конкретніше – десантників 80-го окремого аеромобільного полку зі Львова. – «ЩЛ»)

Особовий склад сил АТО дав гідну відсіч противнику. В повітря була піднята авіація. 

На даний час бій закінчився. Терористи зазнали суттєвих втрат.

Внаслідок авіаудару українських військових терористи втратили 2 танки та 1 систему залпового вогню БМ-21 «Град». Інформація, що поширюють деякі ЗМІ про нібито підбитий терористами український літак НЕ ВІДПОВІДАЄ ДІЙСНОСТІ!!!

Вся авіатехніка, що була задіяна в операції, успішно виконала завдання та повернулася у визначені райони. Втрат серед українських військовослужбовців немає».

Натомість телеканал «112 Україна» поінформував у середу в повідомленні «У Луганську закінчився бій, поранені троє українських військових»:

«У Луганську закінчився бій біля аеропорту», – повідомив в ефірі телеканалу «112 Україна» прес-офіцер АТО Владислав Селезньов. 

«Мова про трьох поранених українських військових. Їм зараз надано медична допомога. Внаслідок бою вони втратили два з чотирьох танків і «Град», – сказав Селезньов.

За його словами, бойовики вже давно перейшли до тактики партизанської боротьби. У Міністерстві оборони підтвердили факт знищення двох танків та одної установки БМ-21 «Град», які були на озброєнні бойовиків. Нагадаємо, раніше очевидці повідомляли нашому інформагентству, що два літаки завдали авіаудар в район аеропорту».

Як інформував «Щоденний Львів», терористи обстрілювали львівських десантників в аеропорту Луганська з «Града» з-під лікарні, оточені в луганському аеропорту львівські десантники відбили атаку бронетехніки й дочекалися авіації АТО, яка підбила вантажівку з нападниками, а також два танки й «Град».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів