Терористи обстріляли силовиків під Антрацитом і переміщуються під Краматорськом (відео, оновлено)

10:26 25 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: espreso.tv

Про це повідомляє в середу керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор «Інформаційного Спротиву» Дмитро Тимчук.


Відео: ТСН

Керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор «Інформаційного Спротиву» Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 25 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

За оперативними даними группи«Інформаційний Спротив», під Антрацитом терористами обстріляний блок-пост сил АТО. За попередніми даними, було завдано артилерійський удар. Втрат серед силовиків немає. 

Також під Краматорськом спостерігається активність бойовиків. Виявлено переміщення до позицій сил АТО груп терористів загальною чисельністю близько 250 осіб».

Натомість «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» інформувала вночі в повідомленні «Бойовики пригнали в Краматорськ нові танки, а містом розгулює «гастролер» Царьов, – ЗМІ»:

«У Краматорську терористи продовжують зміцнювати свої позиції. На минулих вихідних у місто зайшли як мінімум три танки, після чого дві ночі поспіль бойовики ведуть обстріл місцевого аеродрому. Про це з посиланням на свідчення родичів десантників та місцевих мешканців повідомляє видання «ОстроВ».

Водночас родичі десантників заявляють, що ситуація в підрозділі силовиків, які вже кілька місяців утримують аеродром, дуже складна. Десантники мають потребу в підкріпленні людьми та їжею, але після того, як у вівторок терористи збили Мі-8, вертолітники відмовляються летіти в частину, оточеною бойовиками.

Крім того, містяни повідомляють, що у вівторок вдень в Краматорську бачили скандального «гастролера» Олега Царьова, який нині перебуває у розшуку. Як вже раніше повідомлялося, Порошенко наказує без вагань відкривати вогонь по бойовиках у відповідь».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів