Терористи в Донецьку не визнають особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донбасу

10:50 17 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: kontrakty.ua

Самопроголошений «прем'єр-міністр» ніким не визнаної «ДНР» Захарченко заявив у п’ятницю, що вона претендує на всю Донеччину.

Керівництво терористичного угруповання «Донецька народна республіка» («ДНР») не збирається визнавати закон «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької й Луганської областей». Про це заявив сьогодні, 17 жовтня, самопроголошений «прем'єр-міністр» ніким не визнаної «ДНР» Олександр Захарченко.

«Україна може ухвалювати будь-які закони, нас вони не стосуються. Ми самостійна держава, за незалежність якої проголосували її громадяни», – заявив терорист, посилаючись на псевдореферендум 11 травня.

 «Немає одних «окремих районів Донбасу», є ДНР, яка планує повернути собі всю окуповану територію в межах колишньої Донецької області України», – додав Захарченко.

Про це повідомило сьогодні, 17 жовтня, інтернет-видання «Українська правда» з посиланням на російську інформаційну агенцію «РИА «Новости».

Як інформував «Щоденний Львів», Президент України підписав закон «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах» Донбасу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів