Терористи прогнозовано нафантазували завищену явку на незаконному псевдореферендумі (оновлено, відео)

22:44 11 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: obozrevatel.com

Вони стверджують, що на Донеччині прийшли до урн нібито 71,42% її жителів, а на Луганщині – начебто 81%.


Відео: ТСН.ua

Один із ватажків збройного злочинного угруповання «Донецька народна республіка» Борис Литвинов заявив сьогодні, 11 травня, на прес-конференції, що середня явка на псевдореферендумі про «незалежність ДНР» нібито склала 71,42%. Втім, за його словами, це ще не остаточні дані, оскільки у деяких містах голосування продовжили до 22:00.

Терорист також заявив, що дані про явку були зібрані в телефонному режимі з більшості дільниць. Зокрема він стверджував, що в Красноармійську, де, як повідомляв «Щоденний Львів», батальйон Національної гвардії «Дніпро» згорнув псевдореферендум, нібито проголосували 81,66%.

Про це повідомляє сьогодні, 11 травня, «Українська правда». Натомість інтернет-видання «Інсайдер» інформує в неділю, що керівник прес-центру так званого «ЦВК» озброєного злочинного угруповання «Луганська народна ремпубліка» заявив – мовляв, станом на 20.00 неділі явка на псевдореферендум на Луганщині склала буцімто 81% виборців. Він також повідомив: «На прохання сталеварів і шахтарів, у трьох містах – Стаханові, Первомайську та Алчевську – виборчі дільниці працюватимуть до 23.00».

Як інформував «Щоденний Львів», в. о. голови ЛугОДА Ірина Веригіна заявила у неділю, що луганчани не підтримали псевдореферендум терористів, тим паче, що Національна гвардія перешкоджала там проведенню незаконного псевдореферендуму, втім, у Луганську проголосували 400 тисяч «мертвих душ», Авдіївка на Донеччині й північ Луганщини проігнорували його, у Донецьку голосували практично самі лише пенсіонери, всі школи Артемівська відмовилися надати приміщення для незаконного псевдореферендуму, в Краснолиманському районі Донеччини було не до псевдореферендуму – там ішли бої.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів