Луганчани не підтримали псевдореферендум терористів, – голова ЛугОДА (відео)

15:51 11 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: cxid.info

Про це заявила у неділю в. о. голови облдержадміністрації Ірина Веригіна.


Відео: Еспресо TV

Жителі Луганської області виступили проти псевдореферендуму, який сьогодні проводиться в області сепаратистами. Відповідну заяву зробила виконуюча обов'язки голови Луганської обласної державної адміністрації Ірина Веригіна. Зокрема вона запевнила:

«Вже зараз можна сміливо стверджувати, що Луганщина сказала тверде «Ні!» незаконному «референдуму» так званої «Луганської народної республіки». Волевиявлення громадян, яке суперечить Конституції України, виявилося аж ніяк не народним – під дулом автомата прийти на захоплені ділянки погодилося небагато людей.

У великих містах області активність спостерігається переважно серед представників старшого покоління, які прожили більшу частину свого життя в СРСР і мріють про реінкарнацію тоталітарної держави. Молодь голосування повністю проігнорувала – представники молодого покоління вважали, вважають і будуть вважати своєю Батьківщиною тільки одну країну – Україну».

За словами  в. о. голови облдержадміністрації, після погіршення криміногенної ситуації прихильники федералізації почали виступати за унітарність України. Ірина Веригіна наголосила: «У Білокуракінському, Сватівському і Троїцькому районах завдяки консолідації місцевої влади і народу не відкрилася жодна «дільниця». Мешканці регіонів одноголосно виступають проти незаконних референдумів і розуміють , що квазідержави ніколи не будуть успішними утвореннями. Важливо також відзначити, що навіть багато прихильників ідеї «федералізації» на Луганщині після значного погіршення криміногенної ситуації в області змінили свої погляди і виступають за єдину і неподільну унітарну Україну».

Про це повідомляє сьогодні, 11 травня, агенція «УНН».

Як інформував «Щоденний Львів», Національна гвардія перешкоджає проведенню незаконного псевдореферендуму на Луганщині - про це повідомляють у неділю його організатори.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів