Терористи формують для картинки російського телебачення бригади професійних біженців

09:54 6 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: day.kiev.ua

Про це повідомив головний редактор інтернет-видання «Новости Донбасса» Олексій Мацука

Головний редактор інтернет-видання «Новости Донбасса» Олексій Мацука повідомляє на на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Зі Святогорська: терористи ДНР формують професійні «бригади біженців» в Росію для створення чергового теле-підкріплення нового міфу російського телебачення про біженців і «гуманітарні коридори».

Як інформував «Щоденний Львів», колишній в. о. міністра оборони Ігор Тенюх заявив у четвер: «У Ростовські області вже введений надзвичайний стан. Зараз вони зроблять картинку про гуманітарну катастрофу. Також вони піднімають питання про те, що нібито дуже багато біженців з України переходять на територію РФ. Отже в них мета одна – це введення миротворчих сил. Для цього їм треба створити відповідну картинку. Тому ми не повинні дати можливості їм цього зробити», Своєю чергою, нардеп Олександр Бригинець написав пізно ввечері в четвер на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Луганщина... Свердловськ... Є інформація, що завтра там планується провокація за участі жінок, дітей, шахтарів і... священників», натомість спільнота «Інформаційний Спротив» попередила у четвер у повідомленні «Терористи ЛНР отримали з Кремля вказівку організувати провокацію з біженцями, – «ІС»:

«Російська влада не має наміру відмовлятися від спроб дестабілізації ситуації на Сході України. За даними емісарів «Інформаційного Опору», кремлівські маріонетки з терористичної організації ЛНР отримали від своїх кремлівських ляльководів завдання організувати провокацію, реалізація якої дозволить Росії заявити про нібито існуючу гуманітарну катастрофу на Донбасі.

Псевдогубернатору Болотову і його бандформуванню доручено будь-якими шляхами, аж до залякування зброєю, сформувати «колону біженців» з Луганської області та супроводити її до кордону з Російської Федерації, де «картинку» знімуть і розтиражують російські засоби масової дезінформації. Як відомо, російська пропаганда вже декілька днів розкручує тему про видимі тільки їй натовпах біженців, а в Ростовській області Кремль вже ввів надзвичайний стан для прийому громадян України. У Держприкордонслужбі України інформацію про біженців з України спростовують».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів