У Росії піднімається питання про введення «миротворчих» сил на схід України, – Тенюх (оновлено)

01:28 6 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Expres.ua

Такого висновку дійшов у четвер колишній виконувач обов’язків міністра оборони.

Агенція «УНН» інформувала 5 червня, в повідомленні «Росія хоче ввести миротворчий контингент на Схід України, – І.Тенюх»:

«Сьогодні в Росії піднімається питання про введення миротворчих сил на Схід України. Про це в ефірі «5 каналу» сказав колишній в. о. міністра оборони Ігор Тенюх, передає кореспондент УНН.

«У Ростовські області вже введений надзвичайний стан. Зараз вони зроблять картинку про гуманітарну катастрофу. Також вони піднімають питання про те, що нібито дуже багато біженців з України переходять на територію РФ. Отже в них мета одна – це введення миротворчих сил. Для цього їм треба створити відповідну картинку. Тому ми не повинні дати можливості їм цього зробити», – зазначив він.

Натомість спільнота «Інформаційний Спротив» попередила у четвер у повідомленні «Терористи ЛНР отримали з Кремля вказівку організувати провокацію з біженцями, – «ІС»:

«Російська влада не має наміру відмовлятися від спроб дестабілізації ситуації на Сході України. За даними емісарів «Інформаційного Опору», кремлівські маріонетки з терористичної організації ЛНР отримали від своїх кремлівських ляльководів завдання організувати провокацію, реалізація якої дозволить Росії заявити про нібито існуючу гуманітарну катастрофу на Донбасі.

Псевдогубернатору Болотову і його бандформуванню доручено будь-якими шляхами, аж до залякування зброєю, сформувати «колону біженців» з Луганської області та супроводити її до кордону з Російської Федерації, де «картинку» знімуть і розтиражують російські засоби масової дезінформації. Як відомо, російська пропаганда вже декілька днів розкручує тему про видимі тільки їй натовпах біженців, а в Ростовській області Кремль вже ввів надзвичайний стан для прийому громадян України. У Держприкордонслужбі України інформацію про біженців з України спростовують.

Як раніше повідомляла група «Інформаційний Спротив», країна-агресор, яка очолила Радбез ООН, уже приготувала капость для України. Активний учасник збройного конфлікту, яким виступає Російська Федерація на Сході України, безуспішно намагався протягнути через РБ ООН провокаційну резолюцію про надання «гуманітарних коридорів» для поставок в Україну найманців і озброєнь. Наявність «картинки» з «біженцями» дозволить Путіну і його челяді гнути свою лінію про «гуманітарну катастрофу».

Своєю чергою, народний депутат Олександр Бригинець написав пізно ввечері в чеивер на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Луганщина... Свердловськ... Є інформація, що завтра там планується провокація за участі жінок, дітей, шахтарів і... священників.

Суть її незрозуміла, але якийсь коридор роблять... Це в кількох кілометрах від кордону з РФ – був там: гарні колись, небезпечні тепер краї...

Кажуть, що за цим стоіть Ахметов... Перевірити не можу, але в МВС повідомив».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів