Терорист заявив про вбивство ним полонених бійців батальйону «Донбас», а поранених – оточили

19:07 23 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dostali.hvatit/facebook.com

Але його командир не вірить підполковнику ГРУ Росії Ігорю Безлеру.

Один із керівників терористів на Донеччині – підполковник ГРУ (головного розвідувального управління) генштабу Росії Ігор Безлер – заявив командиру батальйону територіальної охорони Донбас» Семену Семенченку, що бойовоки його бандформування вбили всіх полонених бійців батальону. Семенченко розповів про це сьогодні, 23 травня, агенції «ЛIГАБiзнесIнформ».

Він також повідомив: «Доти, поки не побачу їхніх тіл, підтвердити їхню загибель не можу».

За словами Семенченка, в п'ятницю в лікарні помер боєць батальйону «Донбас», який потрапив цього ранку у засідку в районі села Карлівка на Донеччині. Командир батальйону пояснив, що «в супротивника була перевага у силах, однак втрати з боку терористів у тричі більші».

«З тієї сторони були крупнокаліберні кулемети. Підозрюю, що ми натрапили на другий Слов'янськ, який готували під вибори», – зазначив Семенченко. Він також вважає: «Як тільки батальйон «Донбас» подав надію на звільнення нових районів Донецької області, сталося поки непояснене.  Хоча пояснення все-же є. «Донбас» зрадили й інформація про їхні пересування стала відома терористам».

Натомість на «Twitter»-сторінці ВО «Свобода» повідомляється в п’ятницю: «Близько 60 терористів оточили лікарню Калініна в Донецьку. Поранених бійців батальйону «Донбас» будуть забирати».

Як повідомляв «Щоденний Львів», батальйону «Донбас» довелося сьогодні прориватися з оточення, за його інформацією, він контролює п’ять районів Донеччини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів