Батальйон «Донбас» проривається з оточення (відео)

10:01 23 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: espreso.tv

Як повідомив у п’ятницю його командир, у тих бійців, котрі ще не в кільці, закінчуються патрони.


Відео: «Телеканал новин «24»

Телеканал «Espreso.tv» інформує сьогодні, 23 травня, в повідомленні «Більшість бійців батальйону «Донбас» вирвались з оточення, половина особового складу поранені»:

«Основна маса бійців батальйону «Донбас» прорвалася. Про це повідомив командир батальйону Семен Семенченко на своїй сторінці у «Фейсбуці».

За його словами, поранено 50% особового складу, багато хто втратив багато крові.Поранених вивезли на армійський блок пост м. Красноармійська.

«З оточеної групою, яка засіла в будівлі до цієї хвилини підтримувалася телефонний зв'язок. Щойно повідомили, що зв'язок перервався. У бійців закінчуються патрони. Підійти до них немає можливості – працюють снайпера. Потрібен БТР, щоб під'їхати до будівлі і вивезти хлопців. Далі заправної станції пройти не можемо», – написав Семенченко.

Він також зазначив, що біля лікарні з пораненими виставлена охорона. Решта вцілілі повертаються назад. У оточеній групі майже всі поранені.

«Впевнений, що маршрут нашого пересування був заздалегідь відомий терористам. Так як такої концентрації на звичайних блок постах у сепаратистів звичайно не спостерігається. Проти нас працюють вишколені чеченські загони», – написав Семенченко.

«Керівництво АТО і командування ЗСУ знає про нашу ситуацію. Просимо підмогу і БТР!», – додав він.

Передано по телефону от Семена Семенченко».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів