Тактика путіна в Україні схожа на тактику Гітлера в Британії, - аналітик

18:39 3 червня 2023 р.

Фото до новини

Шон Белл порівняв нещодавні дії путіна з діями Гітлера, коли під час битви за Британію замість того, щоб продовжувати знищувати британську авіацію, він вирішив бомбити Лондон

Про це повідомило Польське радіо, пише Dailylviv.com.

Зростання атак росії на Київ з використанням безпілотників і балістичних ракет свідчить про те, що путін керується більше емоціями, ніж військовою логікою, допускаючи ті ж помилки, що й Адольф Гітлер. Заявив Sky News британський військовий аналітик Шон Белл.

Як зазначив він, ці атаки жодним чином не наближають росію до досягнення її фундаментальних військових цілей, якими, на думку більшості аналітиків, є захоплення Донбасу та забезпечення безпеки Криму. Белл зазначив, що оскільки військові ресурси завжди обмежені, росія повинна зосередитися саме на цих цілях. Натомість Путін спрямовує свої обмежені запаси ракет на цивільне населення Києва.

Він підкреслив, що безпілотники, які використовує Росія, зазвичай не завдають серйозної шкоди, оскільки їх легко збити. А балістичні ракети важче збити, але системи протиповітряної оборони, поставлені Заходом для України, виявилися ефективними, в результаті чого Росія витрачає ракети без жодних вигод швидше, ніж може виробити більше.

Белл порівняв нещодавні дії путіна з діями Гітлера, коли під час битви за Британію замість того, щоб продовжувати знищувати британську авіацію, він вирішив бомбити Лондон та інші міста у відповідь за бомбардування німецьких міст. Це дозволило Королівським ВПС відновити свій потенціал і, зрештою, переломити хід битви.

Ця відсутність зосередженості на військові цілі є критичною слабкістю російської військової машини, і ми можемо очікувати, що це буде використано в найближчі місяці», — підсумував Шон Белл.

Путін зазнає поразки по всіх своїх стратегічних і військових цілях, - адмірал ЗСУ Великої Британії

Путіна отруять, підірвуть або застрелять - ексагент DGSE

Гітлер і Путін: однакові війни нацистів і рашистів (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів