Синютка зауважив порушення закону в дебатах на Суспільному

20:14 3 листопада 2020 р.

Фото до новини

Кандидат на голову Львівської ОТГ Олег Синютка у відповідь на запрошення від телеканалу "UA: Львів" узяти участь у передвиборчих теледебатах написав лист до редакції львівської регіональної дирекції АТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України.

Про це повідомляють у пресслужбі Львівської територіальної організації партії "Європейська Солідарність", пише Dailylviv.

Як зазначив Олег Синютка, пропозиція телеканалу "UA: Львів" та описаний у ній формат телепередачі не відповідають вимогам статті 49 Виборчого кодексу України. Відтак проведення дебатів у такому форматі є прямим порушенням закону.

"Як громадянин України та народний депутат я не можу дозволити діяльність, що суперечить чинному законодавству. Буду радий, коли ви приведете формат дебатів і вашої пропозиції у відповідність до вимог Виборчого кодексу. І радо стану учасником проєкту "Виборчий округ. Дебати", – написав Олег Синютка.

Кандидат попросив розглянути його пропозицію щодо проведення дебатів згідно з вимогами виборчого законодавства й організації дебатів у співпраці з іншими телерадіокомпаніями, задля сприяння процесу ознайомлення мешканців Львова з його програмою та баченням розвитку міста.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів