Силовики жорстко «зачистили» вулицю Грушевського (відеосюжети)

01:57 10 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: pravda.com.ua

Мітингувальників знову били кийками.


Відео: TyzhdenUA

Як інформує вночі 10 грудня «Телеканал новин «24», «беркутівці» продовжили свої спроби демонтажу блокпостів євромайданівців у центрі Києва. Причому розбирати барикади навколо Кабінету міністрів та Адміністрації Президента прибула разом із силовиками й снігозбиральна техніка.

На вулиці Лютеранській, де блокаду урядового кварталу тримав живий ланцюг із активістів та народних депутатів, спецназівці оточили мітингувальників з чотирьох сторін. Але їм прийшла підтримка з Євромайдану, звідки пішки, переважно чоловіки, пішли на Лютеранську та Банкову.

Тим часом, активісти з обох боків оточили правоохоронців на перетині вулиць Богомольця та Шовковичної, де силовики не пропускали мітингувальників у заблокований табір. Зокрема там змінити ситуацію намагався лідер партії «УДАР» Віталій Кличко.

Тим часом біля Кабміну майже замели сліди барикад, які напередодні вибудували мітингувальники. Територію охороняють колони внутрішніх військ, біля Кабміну розчистили сніг.

Як повідомив уночі 10 грудня кореспондент УНН, силовики провели «жорстоку зачистку» пікету на розі вулиці Грушевського й Кріпосного провулку в Києві – били людей-мітингувальників, повалили один із їхніх таборів. Кореспондент «УНН» зауважив там депутатів-регіоналів Шуфрича та Гайдоша.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів