Суди заарештували майно двох опозиційних депутатів-львів’ян (відео)

16:56 24 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: yak-prosto.com

Комендант Будинку профспілок Аверченко, проти якого теж ополчилася Феміда, каже: «Прийшла виконавча служба і хочуть моїх дітей залишити без квартири».


Відео: ЕСПРЕСО ТВ

Суди наклали арешт на майно трьох народний депутатів – львів’ян Степана Кубіва («Батьківщина»), Михайла Блавацького («Свобода»), а також чернігівчанина Сергія Аверченка («Удар»). Про це повідомив комендант Будинку профспілок, член фракції «Батьківщина» Степан Кубів на брифінгу в прес-центрі Штабу національного опору.

«Я не бачив постанови суду, нас ніхто не запрошував на засідання.... Цим питанням зараз будуть займатися юристи Штабу», – заявив Кубів.Він зазначив, що на сьогоднішній день у Штабу національного опору немає ніяких заборгованостей перед Будинком профспілок по сплаті комунальних послуг і оренди: «Ми повністю оплатили все згідно з тих рахунків, які нам виставляють».

Своєю чергою, комендант Будинку профспілок Аверченко повідомив, що його майно арештовано за те, що він нібито комусь заборгував 8 млн. грн. Такі ж рахунки виставили комендантам Будинку профспілок Кубіву та Блавацькому.

«Прийшла виконавча служба і хочуть моїх дітей залишити без квартири», – підкреслив Аверченко. Про це повідомляє сьогодні, 24 січня, «РБК-Україна»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів