США та Німеччина мають намір змусити Зеленського піти на перемовини з Росією

15:10 24 листопада 2023 р.

Фото до новини

Німеччина і Сполучені Штати планують постачати Київ саме тим озброєнням і саме в тих кількостях, в яких українська армія здатна утримувати нинішній фронт, але не здатна відвоювати окуповані Росією території.

Про це пише BILD, інформує DailyLviv.com.

Як повідомлення військовий оглядач Юліан Репке з посиланням на інформацію BILD з урядових кіл ФРН, нинішня мета західних союзників України – поставити Київ у «стратегічно вигідну переговорну позицію». З цієї позиції Україна має вести переговори з путінським режимом про свій «суверенітет та територіальну цілісність».

"Білий дім і канцелярія координують це питання", - повідомили BILD в урядових колах.

При цьому, як пише Репке, політичні лідери США та Німеччини не мають наміру безпосередньо переконувати президента України Володимира Зеленського у необхідності проведення переговорів. Натомість обидві країни як найбільші постачальники зброї в Україну вирішили діяти іншим методом. Як пише експерт, Німеччина і Сполучені Штати планують постачати Київ саме тим озброєнням і саме в тих кількостях, в яких українська армія здатна утримувати нинішній фронт, але не здатна відвоювати окуповані Росією території.

«Зеленський має сам дійти розуміння того, що так далі продовжуватися не може. Без жодних підказок ззовні. Він має з власної волі звернутися до свого народу та пояснити, що переговори необхідні», — сказав BILD один з інсайдерів в уряді Німеччини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів