США приймуть до 100 000 українців, які втікають від війни - джерела

15:23 24 березня 2022 р.

Фото до новини

Сполучені Штати планують прийняти до 100 000 українців, які рятуються від російського вторгнення, повідомили два джерела, знайомі з планом, після того, як місяць бомбардувань призвів до найшвидшої кризи біженців у Європі з кінця світу. Друга війна.

Про це інформує Reuters, Dailylviv.com.

Очікуване оголошення збіжіться з зустріччю президента США Джо Байдена з європейськими лідерами в четвер, щоб координувати відповідь Заходу на кризу.

Не всі прийняті українці пройдуть через американську програму біженців, сказав один чиновник адміністрації Байдена, а інші приїдуть за сімейними візами або іншим тимчасовим процесом, відомим як «гуманітарне умовно-дострокове звільнення».

Вашингтон уже заявив, що прискорить оформлення віз для родичів громадян і жителів США, а також збільшить штат для обробки гуманітарних заяв, що дозволить людям в екстрених випадках навіть без візи.

Він сказав, що Сполучені Штати будуть вітати українців, які втікають від війни, але чиновники адміністрації заявили, що, на їхню думку, більшість захоче залишитися в Європі, де вони зможуть подорожувати без віз і мати сім'ю та друзів.

Голлівудський актор Шон Пенн допоможе відремонтувати житло для біженців з України

За час війни з України виїхало за кордон у 5 разів більше її громадян, ніж повернулося додому

Депортованим до рф українцям пропонують працевлаштування на Сахаліні

Мерія Львова хоче будувати швидкі котеджні містечка за німецькими і турецькими технологіями

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів