Соціолог не вірить в публічне об'єднання одного з кандидатів у мери Львова зі Слугою народу

18:23 24 липня 2020 р.

Фото до новини

Керівник соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович не вірить в офіційне об'єднання нинішнього міського голови Львова з партією "Слуга народу" заради перемоги на мерських виборах, які відбудуться 25 жовтня.

Про це сьогодні, 24 липня, соціолог сказав у коментарі DailyLviv.

"Андрій Іванович - політик з великої літери, якй може об'єднати необ'єднуване. Фактично його об'єднання зі "Слугою народу" може відбутися, але не юридично і не публічно. Він на це ніколи не піде.

Бо він знає, що серед його виборців є прихильники "Європейської Солідарності", "Голосу", "Свободи", інших партій. Тому публічного такого об'єднапння не буде,"- наголосив керівник соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович.

За  його словами, Садовий - політик, який може пройти всюди між краплинами.

Нагадємо, директор інформаційно-аналітичного центру "Перспектива" політолог Павло Рудяков сьогодні в ефірі 4 каналу сказав, що якщо підтвердиться інформація про те, що у Львові чинний мер об'єднався зі "Слугою народу", то це буде сенсація.

DailyLviv повідомляв, що електорат Львова підтримає на виборах альтернативного кандидата в мери, якого ще не бачить.

У Львові назвали п'ятірку найпопулярніших кандидатів на посаду мера і змоделювали другий тур виборів мера - хто переможе.

Нагадаємо, що за соціологічним дослідженням шість партій у Львові мають прохідний бал у Ратушу - делегувати у міськраду своїх депутатів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів