Сьогодні з 17.00 до 19.00 у Львові знову збиратимуть допомогу бійцям біля пам’ятника королю Данилу

10:35 17 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Допоможи фронту» в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили активісти громадської ініціативи «Допоможи фронту», натомість завтра, в середу, 18 лютого, з 17.00 до 19.00, під час додаткової збірки на площі Галицькій буде можливість зустрітися з телеведучим Ігорем Цигаником.

Активісти громадської ініціативи «Допоможи фронту» розмістили на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» ілюстроване повідомлення про те, яку допомогу волонтери збиратимуть бійцям 17-19 і 21 лютого (зі 17. 00 до 19.00) біля пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій у Львові. На сторінці громадської ініціативи «Допоможи фронту» в інтернет-мережі «Facebook» повідомляється також:

«У середу, 18 лютого під час додаткової збірки біля Короля Данила з 17. 00 до 19.00 у вас є можливість зустрітися з футбольним експертом, ведучим каналу «2+2» та коментатором історичного матчу Ігорем Цигаником. На вас чекає пізнавальна розповідь про матч «Шахтар» – «Баварія», який відбудеться напередодні, про успіхи та перспективи українського футболу. Ви зможете поспілкуватися на улюблену тему, задати питання і заодно допомогти ГО « Допоможи Фронту» зібрати кошти на коштовні прилади для нашої Армії. Долучайтеся!».

Як інформував «ЩЛ», на головній пошті Львова збирають інструменти бійцям на передовій, громадська ініціатива «Допоможи фронту» також просить небайдужих громадян і патріотів своєї Держави долучитися до збору коштів для придбання далекоміра «Newcon LRB 12K» для артилеристів 80-ї аеромобільної бригади зі Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів