Сьогодні позиції українських військ на Донбасі обстріляно 12 разів (відео)

20:00 1 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ZIK/EPA/UPG

У прес-центрі АТО повідомили також у четвер: «У районі населеного пункту Чорнухине бойовики відкрили вогонь з реактивної системи залпового вогню «Град».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 1 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Протягом дня в зоні АТО терористи 12 разів здійснили провокаційні обстріли позицій українських військових. Найчастіше обстріли відбулись на Дебальцівському напрямку.

О 6.22, в районі населеного пункту Чорнухине (селище міського типу в Попаснянському районі Луганщини. – ЩЛ») бойовики відкрили вогонь з реактивної системи залпового вогню «Град». Пізніше українські військові зазнали тут обстрілів ще два рази – з мінометів та стрілецької зброї.

Також двічі під артилерійський вогонь потрапили наші позиції в районі самого Дебальцевого (місто обласного значення на Донеччині. – ЩЛ»)». Вогонь з мінометів та стрілецької зброї вівся бойовиками також поблизу населених пунктів Гранітне (на Донеччині таку назву мають два села – в її Володарському й Тельманівському районах. – ЩЛ»), Золоте (місто в Попаснянському районі Луганщини. – ЩЛ»), Піски (селище в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ»), Старий Айдар (село в Станичо-Луганському районі Луганщини. – ЩЛ») та двічі – поблизу Попасної (місто й районний центр на Луганщині. – ЩЛ»). Близько 19 години обстріл з БМ-21 «Град» вівся поблизу населеного пункту Золоте.

У районі Волновахи місто районного підпорядкування, центр Волноваського району Донецької області було виявлено проліт ворожого БПЛА. Безпілотник було знищено.

Загалом українські військовослужбовці контролюють ситуацію на лінії розмежування й забезпечують мир та спокій на звільнених від терористів територіях».

Про це повідомляється сьогодні, 1 січня, на сторінці центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів