Сьогодні на неоголошеній війні полягли п'ятеро українських військовослужбовців, – АТЦ (відео)

20:20 17 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: nardim.at.ua

Речник антитерористичного центру Владислав Селезньов повідомив у понеділок: «Зранку в зоні АТО загинули п'ятеро українських військовослужбовців, ще семеро – поранені».


Відео: «112 Україна».

Речник антитерористичного центру Владислав Селезньов повідомив у понеділок, в ефірі телеканалу «112 Україна», що зранку  17 листопада п'ятеро українських військовослужбовців загинули в зоні АТО при вогневих зіткненнях, підривах на фугасах і вогневих нальотах, а ще семеро отримали поранення різного ступеня тяжкості. За його словами, всіх поранених відправили до медичних установ, з ними працюють лікарі та надають всебічну медичну допомогу. Владислав Селезньов також розповів:

«Бойовики все частіше використовують тактику мінування доріг. Сьогодні на фугасах підірвалися два автомобілі українських військовослужбовці.

Уже 23 рази були обстріляні позиції українських військовослужбовців у зоні проведення АТО. Зони напруги, як я вже казав раніше, це Авдіївка, крім того, було спекотно на дебальцевському плацдармі. Там бойовики зосередили найбільшу кількість обстрілів позицій українських військовослужбовців».

Про це повідомляється в понеділок на сайті телеканалу «112 Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів