Сьогодні на Донбасі полягли троє українських воїнів, ще двоє отримали поранення, – АТЦ (відео)

23:00 10 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: nardim.at.ua

Спікер Антитерористичного центру Владислав Селезньов повідомив у понеділок: «За день бойовики 17 разів обстріляли позиції українських військових. Зокрема в одному з бойових зіткнень у районі Березового троє українських бійців загинули».


Спікер Антитерористичного центру Владислав Селезньов повідомив сьогодні, 10 листопада, в ефірі телеканалу «112 Україна»:

«У зоні АТО за минулий день загинули троє військовослужбовців, ще двоє отримали поранення. Про це повідомив спікер АТЦ Владислав Селезньов. За даними АТЦ, за день бойовики 17 разів обстріляли позиції українських військових.

Зокрема в одному з бойових зіткнень у районі Березового троє українських бійців загинули. Вони знищили як мінімум дев'ять бойовиків. Точна кількість жертв з боку бойовиків зараз уточнюється».

Перед цим Владислав Селезньов повідомляв у понеділок в ефірі телеканалу «112 Україна»:

«Наші розвідоргани фіксують рух деякої кількості техніки за тимчасово підконтрольної «ДНР» території. Ми фіксуємо точки розміщення цієї техніки, приймаємо відповідні заходи і готові на них реагувати.

Велике скупчення техніки й особового складу спостерігається неподалік дебальцевського плацдарму, також фіксується скупчення техніки й особового складу неподалік від Донецька і на його території. Також є інформація про якесь військове угруповання на півдні зони АТО, мова про передмістя Маріуполя.

Атак на донецький аеропорт сьогодні не було, але стрілянина навколо нього не вщухал ані на хвилину. Ми в жодному разі не відкриваємо вогонь по блокпостам і вогневим точкам супротивника, якщо вони знаходяться на території населених пунктів». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів