Сьогодні львівські десантники відбили дві потужні атаки на аеропорт Донецька (відео)

22:45 12 січня 2015 р.

На цій світлині 8 січня 400 військових 80-ї аеромобільної бригади вирушали після двотижневої відпустки на ротацію у зону АТО

На цій світлині 8 січня 400 військових 80-ї аеромобільної бригади вирушали після двотижневої відпустки на ротацію у зону АТО
Фото: galinfo.com.ua

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у понеділок увечері: «Сьогодні вдало відбито дві потужні атаки на Донецький аеропорт. Наші хлопці ці атаки витримали, відбили їх і зараз там протистояння триває».


Відео: «112 Україна»

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив сьогодні, 12 січня, ввечері в ефірі телеканалу «112 Україна»: «Сьогодні вдало відбито дві потужні атаки на Донецький аеропорт. Наші хлопці ці атаки витримали, відбили їх і зараз там протистояння триває».

Як інформував «ЩЛ», 6 січня «Телеканал новин «24» повідомив: «На територію залишків донецького летовища увійшли 50 бійців 80-ї аеромобільної бригади зі Львова», які обороняють аеропорт з одним ріжком набоїв кожен, а також тримають позиції у Водяному неподалік аеропорту, натомість сьогодні самопроголошений «голова ради міністрів» терористичного угруповання «Донецька народна республіка» анонсував перешкоджання ротації в аеропорту Донецька.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів