Шестеро бійців 24-ї механізованої бригади з Львівщини потрапили в полон, їх готові обміняти (відео, оновлено)

00:55 13 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки Романа Кульматицького в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Про це повідомив у вівторок один із наших військовослужбовців своїй дружині.


Відео: телеканал «112 Україна»

Зниклий військовослужбовець 24-ї бригади Роман Кульматицький і ще п'ять його однополчан потрапили в полон. Про це повідомила ввечері у вівторок, 12 серпня, в ефірі телеканалу «112 Україна» дружина Романа Ірина Палюх.

За її словами, бойовики вийшли на зв'язок з братом Кульматицького й сказали, що Роман у них у полоні – у нормальному стані, нагодований, і вони готові до обміну полоненими. Ще вони дали номер телефону для зв'язку з батьками одного з військовослужбовців, який також у полоні.

За словами Ірини, пізніше їй зателефонував чоловік та розповів, що їх у полоні шестеро. Родичі Кульматицького поінформували про це командування бригади в Яворові.

Телеканал «112 Україна» повідомив про це у вівторок увечері. Натомість журнал «Новое время» повідомив, що в полон до бойовиків потрапили шість бійців 4-ї роти 2-го батальйону 24-ї механізованої бригади. Як повідомили «НВ» волонтери, відомі прізвища трьох з шести бійців – Роман Кульматицький, Володимир Кирилець і Тарас Сновида (під питанням). 

Хлопці потрапили в полон приблизно 6 серпня під час виходу з оточення в секторі «Д» 79-ї, 72-ї, 51-ї й 24-й бригад. Бійцов взяли в полон після того, як їх машина була відбита від основної колони поблизу селища Новопавлівська Шахта неподаліе вКрасного Луча. 

За словами одного з полонених – Романа Кульматицького, якому вдалося зв'язатися з дружиною, хлопців тримають в Красному Лучі для можливого подальшого обміну.

«Новое время» повідомило це наприкінці вівторка, 12 серпня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів