Серед революційних осередків партії "Голос" немає львівських

14:20 30 березня 2021 р.

Фото до новини

8 регіональних осередків та молодіжне крило партії “Голос”вийшли з заявами до керівництва партії щодо проведення демократичного з'їзду. Вони закликають провести демократичний з’їзд із рівним представленням всіх осередків, демократичних змін до статуту та переобрання голови партії.

Наразі зі  зверненнями вийшли: Вінницький обласний осередок, Дніпропетровський обласний осередок, Херсонський обласний осередок, Чернівецький обласний осередок, Білоцерківський міський осередок, Дружківський міський осередок, Обухівський міський осередок, Хмільницький міський осередок, а також співзасновник Закарпатського обласного осередку,  голова Бориспільського міського осередку, голова Переяславського міського осередку, депутатка Київської міської ради від “Голосу” та молодіжне крило партії “Голос”. 

Про це йдеться у пресрелізі, одержаному Dailylviv. 

“Ми були глибоко обурені та здивовані, коли без обговорення всередині партії, голова партії одноособово вирішувала та заявляла про можливу коаліцію з владою. Ми прийшли в Голос, як партію з демократичними цінностями  та процедурами. Партію, де рішення приймаються більшістю, і не хочемо бути ширмою для її керівництва. Партія - це ми, а не одна особа. Голос - демократія, а не авторитаризм.” - йдеться в більшості заяв.

“У нас є багато запитань, і ми хочемо почути на них відповіді” - наголошують у своїх заявах представники осередків. 

“На деяких представників осередків почався тиск з боку керівництва фракції та партії, - заявляє народна депутатки Устінова Олександра. - Так, їм погрожують втратою мандата, тобто застосування так званого “імперативного” мандата до депутатів вже цієї осені, коли це стане можливо”, - заявила вона.

Нагадаємо, вчора половина народних депутатів із фракції “Голос” у парламенті також вийшли зі спільною заявою, де засудили дії керівництва партії. Нардепи закликають провести демократичний з’їзд, внести зміни до Статуту та переобрати керівництво партії. 

Документ підписали народні депутати Соломія Бобровська, Галина Васильченко, Юлія Клименко, Роман Лозинський, Наталя Піпа, Ольга Стефанишина, Олександра Устінова, Володимир Цабаль, Андрій Шараськін, Ярослав Юрчишин. Раніше Ярослав Юрчишин заявив, що керівництво політичної партії "Голос" попередило шістьох членів про можливе виключення зі складу політсили.

Партію "Голос" очолює Кіра Рудик, а однойменну фракцію - Ярослав Железняк.

Облрада передумала віддавати на аукціоні своє приміщення у Львові політичним партіям

На заході України газет мало, а на сході переважають російськомовні видання

Кошулинський програє Вірастюку на Івано-Франківщині, - ЦВК

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів