«Самооборона Криму» встановлює замінований кордон між ним і Херсонщиною (відео)

09:08 12 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН.ua

Сепаратисти також розтягують вздовж нього колючий дріт.

Між Кримом та Херсонською областю почали закопувати протитанкові міни та розтягувати колючий дріт. Парадокс у тому, що кордон встановлюють на херсонській землі.

Більш того, електрика на КПП загарбників також іде з Херсонської області і платить за неї МВС. Роздивитися, як облаштувалися на нашій землі загарбники не вдається – людина з автоматом показує, що журналістам треба негайно забиратися геть.

Таблички «міни» – насправді не жарт. Про це не на камеру розповідають військові розвідники.

Вони показують відомості, які були підібрані біля КПП супротивника. Згідно з даними очевидців і документів, міни закопує так звана самооборона Криму. 

Водночас вони спокійно користають українською електрикою. За деякими даними, бійці у зеленій формі зайняли готель тепер уже колишнього голови Генічеської райдержадміністрації.

Водночас, у відповідь загарбникам, підсилили українську армію і прикордонники. Вони облаштували свій контрольно-пропускний пункт у самому Чонгарі.

Як передає кореспондент «ТСН.ua», село тепер вже не на нічийній полосі, а вантажівки з російськими військовими сюди більше не заїжджають. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів