Садовий і Сєнкевич не найгірші мери обласних центрів, - опитування МРІ

20:52 5 червня 2024 р.

Олександр Сєнкевич і Андрій Садовий

Олександр Сєнкевич і Андрій Садовий

На останньому місці - міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

Опитування Міжнародного республіканського інституту, пише DailyLviv.com, визначило рейтинг міських голів міст України за рівнем довіри серед населення.

Рейтинг схвалення діяльності очолив міський голова Харкова Ігор Терехов (80%).

До шістки найкращих міських голів ввійшли: Олександр Симчишин (66%, Хмельницький), Руслан Марцинків (58%, Івано-Франківськ), Сергій Моргунов (57%, Вінниця), Геннадій Труханов (53%, Одеса), Ігор Поліщук (53%, Луцьк). 

На останньому місці - міський голова Ужгорода Богдан Андріїв (27%), на передостанньому - мер Миколаєва Олександр Сєнкевич (36% схвалення).

Діяльність міського голови Львова схвалюють 38 відсотків опитаних. Це 13-те місце з-поміж 15 міських голів обласних центрів.

Опитування проводилося Соціологічною групою «Рейтинг» на замовлення Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту у 21 місті України (Київ та усі обласні центри, де безпекова ситуація дозволяла провести дослідження) з 13 квітня по 14 травня 2024 року за допомогою face-to-face інтерв'ю на дому у респондентів. Вибірка складалася з 16,800 громадян віком від 18 років і старше. Отримані дані у кожному місті були зважені по статі та віку з використанням національних статистичних даних (станом на 1 січня 2022). Статистична похибка для кожного міста не перевищує ±3,5%. Досяжність респондентів у середньому склала 49%. Опитування було проведено за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів