Руслана вимагала на засіданні Єврокомісії санкції проти Януковича (відео)

16:28 22 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Співачка наголошує, що вся відповідальність за силові дії на Майдані лежить на ньому.

Під час свого виступу на засіданні Єврокомісії координатор ради презиції ВО «Майдан» і співачка Руслана Лижичко закликала європейську спільноту якнайшвидше ввести санкції проти Януковича, якого вона назвала диктатором і продовженням Сталіна. Наголосивши, що вся відповідальність за силові дії на Майдані лежить на ньому, Руслана заявила також європейським чиновникам:

«Європо, допоможи, будь ласка зупинити криваві дії Януковича…Нам потрібні санкції у будь-який спосіб, у будь-якій сприйнятливій формі: навіть резолюція навіть спроба, навіть заявка, що може бути фінансова перевірка активів команди Януковича, членів уряду, які віддавали накази (про застосування сили до демонстрантів. – Ред.): Захарченко, Клюєв, Азаров і інші…Нема ілюзій більше. Він (Янукович. – Ред.) – диктатор. І прості українці сьогодні говорять: «На жаль, це продовження Сталіна» .

Ще один активіст Майдану, якого запросили виступити в Єврокомісії, Олексій Гончарук закликав європейських політиків діями довести підтримку Майдану, зазначивши, що події в Україні можуть мати вагомі наслідки для всієї Європи. Він також заявив:

«Ми маємо зрозуміти, що битва за демократію, яка сьогодні відбувається в Києві, може бути початком нової Європи ХХІ сторіччя, а може стати кінцем старої Європи…Я не розумію, чому європейці досі не на Майдані з українськими європейцями…Це дуже важливо для нашого майбутнього» .

Про це повідомляє сьогодні, 22 січня, інформагенція «Українські Національні Новини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів