Руслана вимагала під Європарламентом санкцій для чиновників (відео)

19:22 21 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН.ua

Співачка прагне, «щоб члени уряду, які наказували бити студентів, були настрашені за свої статки».


Відео: ТСН.ua

Сьогодні, у Брюсселі під стінами Європарламенту провели акцію на підтримку України, у якій взяла участь співачка Руслана. До протестуючих вийшли депутати парламенту з різних країн, яких протестувальники попросили ввести економічні санкції проти українських чиновників, винних у побитті студентів на Євромайдані.

Руслана проінформувала європолітиків та європарламентарів щодо реального стану справ в українській столиці і роз'яснити питання, які є предметом гарячих обговорень в Європі. Зокрема співачка заявила:

«Це дуже важливо, щоб українські політики знали: нам треба допомогу в економічних санкціях, щоб члени уряду, які наказували бити студентів, були настрашені за свої статки, які тримають у Європі. Я також зверталась, щоб санкції були направлені і проти олігархів, які підтримують цю владу, тому що гроші корупційні не можуть утримуватись в європейських банках».

Руслана також повідомила, що хоче ініціювати фінансову перевірку, яка виявить рахунки українських можновладців. Про це повідомляє сьогодні, 21 січня, «ТСН.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів