Росія продовжує наполягати на виконанні в Україні угоди опонентів Януковича з ним, підписаної 21 лютого

22:50 29 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: polit.ru

Міністр закордонних справ РФ Сєргєй Лавров знову згадав її в четвер під час зустрічі з головою МЗС Венесуели.

Прес-служба міністерства закордонних справ Росії зокрема цитує сьогодні, 29 травня, таку заяву його керівника Сєргєя Лаврова під час його зустрічі з головою МЗС Венесуели у Москві: 

«Остання заява з боку київських керівників, на превеликий наш жаль і багатьох наших партнерів, свідчить, що вони хочуть довести до кінця, до якого не зрозуміло, цю так звану антитерористичну операцію. Виходить, що ми не можемо домогтися виконання документів, підписаних 21 лютого і 17 квітня. Простими угодами ми вже справу не зрушимо з мертвої точки. Мабуть, потрібні якісь більш ефективні посередницькі зусилля для припинення насильства, включаючи, насамперед, каральну операцію».

А оскільки 21 лютого в Києві була підписана угода між тодішніми президентом Януковичем і лідерами його опонентів, то Лавров своїми домаганнями, аби ці домовленості виконувалися, намагається повернути Україну в часи, коли нею керував втікач із неї до Росії. Виходить, для цього Кремль і засилає на схід нашої країни «добровольців» у лапках з Кавказу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів