Росія постачає «Беркуту» спецзасоби, – Тягнибок

15:28 24 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

В аеропорту «Жуляни» до літака з ними не були допущені прикордонники.

Лідер «Свободи» Олег Тягнибок повідомляє сьогодні, 21 січня, на своїй сторінці в мережі «Facebook»:

«За інформацією з достовірних джерел, 21 січня 2014 року близько 14 год. в аеропорту Жуляни здійснив посадку російський літак АН-12, який вилетів з аеродрому Чкаловськ, що біля Москви. Вантаж – ящики з спецзасобами, який використовує український «Беркут» та спецпідрозділи СБУ проти мітингувальників.

Літак був відбуксований на стоянку МНС, куди не були допущені прикордонники та інші, окрім працівників СБУ. Під їх керівництвом та супроводом вантаж був вивезений у невідомому напрямку.

Вчора літак відлетів до Росії. Це є фактом підтвердження безпосереднього втручання Кремля у внутрішні справи України та задіяння до цього інфраструктури МНС та Міністерства оборони України».

Натомість народний депутат від «Батьківщини» Олександр Бригінець інформує в п’ятницю на своїй сторінці у мережі «Facebook»:

«На військовому аеродромі у Василькові Київської області розгорнуте наметове містечко для ймовірного прийому «гуманітарної допомоги» з Росії.  Щойно побратими із Василькова повідомили, що на військовому аеродромі у Василькові розгорнуто армійське наметове містечко, а на аеродром сів транспортний літак ІЛ76. Громада остерігається, що це може бути «гуманітарна допомога» з дружньої демократичної Росії.

Тож консолідуємося! Є небезпека не громадянської війни, бо нам між собою ні з ким воювати, а прямого військового вторгнення. Хтось готує «київську зиму» по аналогу «празької весни»? Я звернувся з особистим зверненням до Путіна з вимогою утриматися від надання військової допомоги режиму Януковича».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів