Росія перекидає війська під Новоазовськ на Донеччині, – «ІС»

10:42 11 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: wikipedia.org

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у вівторок, що за добу в прикордонний Таганрог прибули щонайменше 20 транспортних літаків з особовим складом і озброєнням підрозділів російської армії.

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив сьогодні, 11 листопада:

«За оперативними даними групи «Інформаційне Опір», в низці населених пунктів Луганської області, підконтрольних терористам (Луганськ, Краснодон), особовий склад бандформувань переведено на «казармений режим». Аргументація – готовність до проведення активних дій проти українських військ.

Підтверджено появу в розпорядженні російсько-терористичних військ новітнього російського ЗРПК «Панцир С-1» у районі Новоазовська. У складі розрахунку ЗРПК – кадрові військовослужбовці РФ.

Триває перекидання особового складу й військової техніки ЗС РФ в прикордонні райони Росії поблизу держкордону з Україною. Зокрема, йде перекидання підрозділів у напрямку Новоазовська.

Одночасно зафіксовано функціонування військового аеродрому поблизу Таганрогу (Ростовська обл., РФ), що раніше не використовуваного. Впродовж останньої доби аеродром ухвалила щонайменше 20 транспортних літаків з особовим складом і озброєнням підрозділів російської армії».

Дмитро Тимчук написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів