Росія перекидає на аеродроми поблизу наших кордонів бойову авіацію, – ЗМІ (відео)

12:30 19 листопада 2014 р.

Фрагмент службової записки командира російської в/ч 69806-2 від 4 листопада

Фрагмент службової записки командира російської в/ч 69806-2 від 4 листопада
Фото: скріншот зі сторінки на сайті «Еспресо.TV»

Луганські журналісти опублікували службову записку командира російської в/ч 69806-2 від 4 листопада про перекидання особового складу й вантажів з авіабази біля Пермі на аеродром в Міллеровому Ростовської області РФ.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

Російські військово-повітряні силі перекидаються на аеродроми біля самих кордонів з Україною. Відповідні документи опублікували луганські журналісти в групі «Рatria-o-muerte» в ЖЖ, посилаючись на джерела в Збройних Силах Росії,.

«Їх зміст не залишає сумнівів – Кремль готується задіяти на Донбасі бойову авіацію! Ось службова записка командира в/ч 69806-2 від 4 листопада 2014 року (!) про перекидання особового складу і вантажів авіагрупи з авіабази «Сокіл» (Перм, Велике Савіно) на аеродром Міллерове», – повідомляють журналісти.

Перекидання маскується під проведення навчань на полігоні «Ашулук» (Астраханська область, недалеко від кордону з Казахстаном), однак вантажі і літаки чомусь зупиняються в Міллеровому. Слід зазначити, що «ЛТУ із застосуванням АСП» – це льотно-тактичні навчання із застосуванням авіаційних засобів ураження – тобто бойова стрільба з авіагармат, пуски ракет і бомбометання. В свою чергу, на авіабазі в Великому Савіному стоять на озброєнні літаки МіГ-29 і МіГ-31.

«Міллерове розташовано північніше основного театру бойових дій, навпроти прикордонної застави «Красна Талівка» Станично-Луганського району. Таким чином, перекинуті літаки можуть перекривати повітряний простір над ВСІЄЮ Луганською областю. Також стало відомо, що до складу вантажу, що направляється в Міллерове, входять радіолокаційні станції та обладнання до них, що вказує на підготовку до створення біля самих кордонів Луганської області центру контролю над повітряним простором України», – зазначають журналісти, та припускають, що Росія намірилася контролювати повітряний простір сусідньої країни, а можливо – і задіяти в бойових дії свою авіацію, чи то під власним прапором, чи то під емблемами «ВВС Новоросії».

Про це повідомляє в середу телеканал «Еспресо.TV» з посиланням на публікацію луганських журналісти в групі «Рatria-o-muerte» в ЖЖ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів