Російський військовий опублікував фото обстрілу України з території РФ, – ЗМІ

15:44 19 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки в ЖЖ російського блогера Віктора Кадочникова

Віталій Суворий з 291-ї артилерійської бригади 58-ї армії ЗС РФ не приховує те, що вона скоїла в Ростовській області.

Російський військовослужбовець Віталій Суворий з Краснодара 25 жовтня опублікував  низку фотографій на кордоні з Україною. Про це повідомляє російський блогер Віктор Кадочников у своєму ЖЖ. 

«Фотографії, викладені ним, були зроблені в Ростовській області в полях. У листопаді Віталій викладав фотографії вже тільки зі своєї частини. Виходячи з цього, можна зробити висновок, що він і товариші по службі його скликання повернулися з навчань «в місцях проходження військової служби». Службу він проходить у в/ч 64670 в двісті дев’яносто першій артбригаді. Нагадую, сама в/ч 64670  розташована в Інгушетії в зоні ХТО і належить до п’ятдесят восьмої армії», – пише блогер.

«Примітно, що на двох фотографіях, викладених Віталієм, були відображені стріляючі установки в самому розпалі роботи. Цікаво, куди це вони стріляють на кордоні з іншою суверенною державою? Тут два варіанти: або по Ростову, що бачиться зовсім нелогічним, або по Україні», – зазначає Кадочников, повідомлення якого передає сьогодні, 19 листопада, інтернет-видання «Патріоти  України» з посиланням на ЖЖ російського блогера.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів