Російський диверсант зізнався в Донецьку, що приїхав «допомагати» колабораціоністам з Тульської області РФ (відео)

01:35 14 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН.ua

У вільному доступі опинилася ціла низка фото- та відеодоказів активної участі саме російських озброєних підрозділів у заворушеннях на сході України.


Відео: ТСН.ua

Уже давно мало в кого викликає сумніви участь російських спецслужб і диверсійних груп у збройних атаках на Сході України. Тепер це офіційно підтвердило МЗС. Про це йдеться у недільному сюжеті «ТСН».

У вільному доступі у неділю, 14 квітня, опинилася ціла низка фото- та відеодоказів прямої активної участі саме російських озброєних підрозділів у захопленні адміністративних будівель та території України. Так, наприклад, у пропагандистському репортажі російського телебачення про армійські спецгрупи детально показана уніформа, зброя та навички кремлівських бойовиків.

А на відео, де терористи захоплювали, зокрема, Краматорськ, усе збігається до найменших дрібниць і не залишає жодного сумніву, що український народ тероризують російські диверсанти. Їх до того ж виказує винятково російська говірка.

Додатковим доказом став прямий ефір російської радіостанції «Русская служба новостей» із Донецька, де кореспондентка спілкувалася з командиром одного із загонів бойовиків. Він не приховує, що приїхав із Росії воювати:

Кореспондент: Здрастуйте, ви можете назвати ім'я, прізвище, ви можете представитися повністю?

Бойовик: Звичайно можу. Парамонов Павло Володимирович.

Кореспондент: Павло Володимирович, ви – житель Донецька?

Бойовик: Ні, звичайно, я житель міста Єфремов, Тульської області.

Кореспондент: Що ви робите в Донецьку?

Бойовик: Допомагаю братньому народу відстоювати свої права.

Диверсанти перейшли до широкомасштабної сепаратистської операції з метою захоплення влади, дестабілізації становища із загрозою життю громадян України, а також відокремлення східних областей від нашої держави. І це, схоже, спеціальний етап російського вторгнення.

Як повідомлялося раніше, голова СБУ Валентин Наливайченко розповів, що диверсійні групи на Сході України Росія роками формувала за гроші українських шахтарів.

«Вони створювалися підпільно, глибоко законспіровано, розгалужено і по суті є незаконними озброєними угрупованнями, які тероризують мирне населення», – повідомив Наливайченко.

Як повідомляв «Щоденний Львів», секретар Андрій Парубій РНБО заявив, що українські спецслужби затримали офіцерів ФСБ і ГРУ Росії, адмінбудівлі на Донеччині захоплюють російські диверсанти, які обстрілюють українців із російських автоматів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів