Російський диверсант Гіркін-«Стрєлков» скаржиться: «Так, я нервую. Ми будемо знищені впродовж тижня» (відео)

19:53 4 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: censor.net.ua

Про це самопроголошений «міністр оборони» терористичного угруповання «ДНР» заявив у п'ятницю своїм співвітчизникам-журналістам.


Відео: iКорпус

Інтернет-газета «Преса України» інформує сьогодні, 4 липня, в публікації «Стрєлок» у паніці: Харків ремонтує бронетехніку швидше, ніж бойовики її підбивають»:

«Зовсім кепські справи у армії «ополчення» Донбасу – Росія використала і кинула, та й ворог, в особі українського народу виявився більш стійким у своєму патріотизмі, ніж наймані терористи. Російський диверсант у паніці від того, що його армія тане на очах, а побудувати «Новоросію» так і не вдалося. Про цю новину повідомляє «Преса України».

«Якщо Росія не доб'ється негайного припинення вогню і укладення перемир'я, або не вступить своїми збройними силами, ми будемо знищені протягом тижня, максимум двох», – заявив російським ЗМІ Стрєлков-Гіркін.

«Деякі вважають, що я ПАНІКУЮ, нервую. Так, я НЕРВУЮ. У мене кожен день гинуть солдати», – додав він. При цьому, терорист визнає, що за час перемир'я сили антитерористичної операції провели повне зосередження та мобілізацію, а бойовики хоч і отримали підкріплення в живій силі і боєприпасах, проте все пропало під потужним натиском української армії.

«Навіть якщо нам дадуть 2, 4, 10 танків, 5-6 гармат і один раз прилетить якийсь літак – це вже не зіграє ніякої ролі. Колони постачання йдуть безперервно. Харків відважно ремонтує в день півтора десятка машин, а ми підбиваємо не більше 1-2 одиниць бронетехніки в день», – поскаржився розчарований «Стрєлок». Ватажок терористів і за сумісництвом «міністр оборони» незаконної ДНР, зазначив, що і сили «ополчення» і боєприпаси закінчуються, тому їм постійно доводиться оборонятися і відступати, тому Стрєлков очікує знищення бойовиків Слов'янська протягом не більше, ніж двох тижнів.

«У ДНР в усьому регіоні сил приблизно стільки ж, скільки в нашій бригаді. А наша бригада на дві третини зосереджене в Слов'янську. Якщо у нас немає сил навіть обороняти периметр і доводиться весь час відходити, то що чекати від інших? Адже їм теж треба оборонятися. Не кидати ж Донецьк в надії деблокувати Слов'янськ?», – запитує диверсант.

«Найстрашніша зброя укрів зараз – артилерія. І танки. Їх дуже багато. Дуже. Занадто багато. І снарядів – завались. У нас нічого протиставити їм. І навіть якщо б у нас вистачало танків і гармат, то де нам знайти на них снаряди? Автомат без патронів і міномет без мін стріляти не буде! Слов'янськ був блокований більше місяця і підвезення було вкрай обмежене. Ночами «газелями» багато не натягаєш. Та й нічого, особливо, тягати було», – описує своє незавидне становище герой-деікінець.

У кінцевому підсумку всіх закинутих на територію України найманців, а також їх місцевих прислужників чекає тотальне знищення, цей факт настільки очевидний, що рядові бойовики просто масово здаються українській армії. Навіть командири бандитських угруповань, як, приміром «Мінер» – Українець Ігор Іванович або «Філін» - Васильченко Олександр Васильович, які просто кинули свої позиції в Миколаївці під час штурму її Нацгвардією і разом з ротою однодумців втекли в більш безпечне місце – в Енакиевку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів