Російський безпілотник корегував убивство семи мирних жителів у селищі Сартана під Маріуполем, – РНБОУ

14:30 15 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міноборони РФ

Як повідомив в середу керівник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко, обстріл селища Сартана неподалік Маріуполя, під час якого загинули семеро людей, корегувався з російського безпілотника.

Обстріл селища Сартана неподалік Маріуполя, під час якого загинули семеро людей, а 18 були, поранені, корегувався з російського безпілотника. сьогодні, 15 жовтня, Про це повідомив керівник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко.

«Встановлено, що 14 жовтня в цьому районі активну розвідку вів російський безпілотник. О 4:30 почався  обстріл відділу прикордонної служби Сартана з установок «Град», які розташовані в районі захопленого терористами населеного  пункту Широкіне», – розповів керівник ІАЦ РНБОУ.

«Вогонь корегувався безпосередньо з безпілотника. Оскільки в цей час на околиці селища проходила похоронна процесія, вогонь було перенесено на неї. снаряд  влучив прямо в цю процесію», – додав Андрій Лисенко.

«Паралельно терористи обстріляли позиції сил в районі Талаковки та селища Шевченко», – зазначив також керівник ІАЦ РНБОУ, повідомлення якого передає в середу інтернет-видання «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів