Російсько-терористичні війська обстріляли минулої доби українські понад 60 разів, поранивши шістьох (відео)

09:00 20 листопада 2014 р.

Ситуація в зоні бойових дій станом на 19 листопада

Ситуація в зоні бойових дій станом на 19 листопада
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

У прес-центрі АТО повідомили також у четвер: «Із метою знищення вогневих точок бойовиків сили АТО виконали 47 вогневих задач».


Відео: «Espreso.tv»

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 20 листопада, такі новини з неоголошеної війни:

«Понад 60 раз за минулу добу порушили бойовики умови припинення вогню. Стріляли по нашим позиціям з артилерійських систем, мінометів, РСЗВ БМ-21 Град та стрілецької зброї.

Найскладніша ситуація на Луганщині. Там бандити обстрілювали наші підрозділи поблизу ТЕС Щастя, у населених пунктах Станиця Луганська, Трьохізбенка, Кримське, Вільхове.

Лунали вибухи від артилерійських та мінометних снарядів поблизу Красногорівки, Миколаївки, Пісків, Авдіївки, артилерією обстріляно Донецький аеропорт. Напружена ситуація на блокпостах, опорних та спостережних пунктах поблизу Чернухиного, Вуглегірська, Попасної та Нікішиного. Там терористи неодноразово відкривали вогонь по нашим підрозділам.

Із метою знищення вогневих точок бойовиків сили АТО виконали 47 вогневих задач. 

Спроба бойовиків пошкодити один з комунікаційних об’єктів, що знаходиться на підконтрольній нам території, виявилась марною. Штурм диверсійно-розвідувальної групи противника відбито, втрат серед українських військових в цьому бою немає.

Загалом за добу в боях отримали поранення шестеро українських військовослужбовців. Нині усі поранені знаходяться у лікарнях, де їм надається всебічна допомога.

Уночі обстрілів наших позицій поблизу Маріуполя не відбулось. Проводяться заходи з посилення оборони цього приморського міст. Своєю чергою, противник веде повітряну розвідку, активно використовує БПЛА».

Про це повідомляється в четвер на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів