Російсько-терористичні війська не дотримуються перемир'я – продовжують напади й обстріли, – «ІС»

09:56 6 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот повідомлення на сторінці Дмитра Тимчука в інтернет-мережі «Facebook».

Такі оперативні дані спільноти «Інформаційний Спротив» повідомив у суботу її координатор – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук – повідомив сьогодні, 6 вересня, такі оперативні дані «ІС»:

«Російсько-терористичні війська не дотримуються умов перемир'я згідно з протоколом, підписаним 5 вересня у Мінську між представниками України, «ДНР» і «ЛНР» за участю ОБСЄ. Продовжуються напади й обстріли позицій і блокпостів українських військ на території Донбасу из боку россійських військ і терористів. 

Зокрема, вчора після 18:00 і до теперішнього моменту противник здійснив кілька спроб атакувати позиції українських військ на території аеропорту в Донецьку. В ході штурмів противником використовувалися гранатомети і вогнемети.

Також після 18:00 були скоєнї обстріли позицій українських військ у районі н.п. Попасна, Красногорівка, Золоте, Новотроїцьке. Українські війська повністю дотримуються умов перемир'я, і відкривають тільки у відповідь вогонь при нападі на свої позиції.

Вчора до 18:00, тобто до початку перемир'я, українськими військами був знищено 1 танк, 6 САУ, 2 БТР, 1 БМП, 7 артилерійських знарядь, 6 мінометів, а також жива сила противника (більша частина - в районі Маріуполя)».

Про це повідомляється на сайті спільноти «Інформаційний Спротив» й сторінці Дмитра Тимчука в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів