Російські загарбники вбили під час «перемир’я» 11-х бійців 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар» (відео)

16:14 6 вересня 2014 р.

Фото до новини

Про це повідомив по телефону помічник командира 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар» Роман Романович.


Відео: «Телеканал новин «24»

Помічник командира 24--го батальйон територіальної оборони «Айдар» Роман Романович повідомив сьогодні, 6 вересня: «Друга рота батальйону потрапила в засідку вже після оголошення перемир'я. За попередніми даними, 11 людей вбито. Інформації про загибель Мельничука (командира «Айдару». – «ЩЛ») у нас немає. Він буквально пару годин тому виходив на зв'язок. Із моменту оголошення про двостороннє припинення вогню «Айдару» неодноразово довелося зіткнутися з порушенням перемир'я з боку противника».

Це повідомлення передає в суботу інформаційна агенція «Інтерфакс-Україна». Натомість журналіст Всеволод Філімоненко повідомив сьогодні, 6 вересня, що з комбатом батальйону «Айдар» Сергієм Мельничуком все гаразд, він живий і здоровий. Журналісту, попри поганий зв'язок, вдалося з ним порозмовляти по телефону. 

«Півгодини тому я з Сергієм Петровичем розмовляв по телефону. Мельничуку дійсно практично неможливо додзвонитися, але це не тому, що його вже немає з нами, це просто в Щастя майже немає зв'язку», – написав Філімоненко. Він також повідомляє, що вчора не обійшлося без жертв.  

«Дійсно, вчора під Щастям загинули багато бійців «Айдара». Вони потрапили в засідку до терористів біля населеного пункту Металіст. Російські всіх наших розстріляли на місці, в полон не взяли нікого. Комбат разом з спеціальною штурмовою групою батальйону негайно виїхав на місце зіткнення, щоб помститися бойовикам, але ворог вже встиг відійти. Петрович забрав 200-х і повернувся назад в Щастя», – зазначив журналіст на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість журналіст Всеволод Філімоненко повідомив сьогодні, 6 вересня, що з комбатом батальйону «Айдар» Сергієм Мельничуком все гаразд, він живий і здоровий. Журналісту, попри поганий зв'язок, вдалося з ним порозмовляти по телефону. 

«Півгодини тому я з Сергієм Петровичем розмовляв по телефону. Мельничуку дійсно практично неможливо додзвонитися, але це не тому, що його вже немає з нами, це просто в Щастя майже немає зв'язку», – написав Філімоненко. Він також повідомляє, що вчора не обійшлося без жертв.  

«Дійсно, вчора під Щастям загинули багато бійців «Айдара». Вони потрапили в засідку до терористів біля населеного пункту Металіст. Російські всіх наших розстріляли на місці, в полон не взяли нікого. Комбат разом з спеціальною штурмовою групою батальйону негайно виїхав на місце зіткнення, щоб помститися бойовикам, але ворог вже встиг відійти. Петрович забрав 200-х і повернувся назад в Щастя», – зазначив журналіст на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Своєю чергою, координатор «Самооборони Майдану Волині» Андрій Хведчак повідомив на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Біда. Частина другої рота Айдару (Волинь), потрапила у засідку російського спецназу. Загинули всі, Цвіт українства, цвіт Айдару.. Зібрали на Самообороні відпускників і поранених».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів