Російські війська «завозять відповідні матеріально-технічні засоби на територію України», – прес-офіцер

22:50 3 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: top.thepo.st

Керівник прес-центру антитерористичної операції Владислав Селезньов повідомив у понеділок: «На території Донецької і Луганської областей, які зараз тимчасово знаходяться під контролем у бойовиків, є певні військові формування ЗС РФ, в тому числі і підрозділи логістики, які завозять відповідні матеріально-технічні засоби на територію України».

Керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов повідомив сьогодні, 3 листопада, в ефірі телеканалу «112 Україна»:

«Наші органи розвідки цю інформацію (про переміщення російських військ на території України. – Ред.) підтверджують. В той же час ми не фіксуємо переміщення військ проросійських ополченців, а також ВС РФ поблизу наших позицій, йдеться про відстані від наших позицій до 5-7 км.

У той же час нам відомо, що на території Донецької і Луганської обл., які зараз тимчасово знаходяться під контролем у бойовиків, є певні військові формування ЗС РФ, в тому числі і підрозділи логістики, які завозять відповідні матеріально-технічні засоби на територію України».

Владислав Селезньов також зазначив, що «певну кількість військ заведено для того, щоб перебувати на визначених рубежах і ділянках та для виконання завдань», і додав: «Ситуація в зоні АТО погіршилася. Зокрема, в районі Бахмутки і донецького аеропорту поновилися обстріли бойовиками позицій сил АТО».

Про це повідомляється в понеділок на сайті телеканалу «112 Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів