Російські спецслужби вже виводять своїх диверсантів із Донбасу до Криму, – СБУ (відео)

23:44 14 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Про це йдеться в радіоперехопленні Служби безпеки України.


Відео: Служба безпеки України

«Російськими спецслужбами здійснюються заходи з виведення до Криму своїх співробітників у складі розвід-диверсійних груп «ДНР-ЛНР». Таке радіоперехоплення опублікувала прес-служба СБУ», – передає сьогодні, 14 серпня «Іnforesist.org».

Натомість агенція «Укрінформ» передає в четвер у повідомленні «ФСБ шукає способи вивести терористів у Крим, – СБУ»:

«ФСБ шукає способи вивести у Крим терористів, які є співробітниками російської спецслужби та не можуть прорватися до РФ. Про це у четвер повідомляється на каналі СБУ в YouТube.

«Російськими спецслужбами здійснюються заходи по виведенню до Криму своїх співробітників у складі розвід-диверсійних груп «ДНР-ЛНР», – йдеться в описі до відео.

Як у ньому зазначається, наміри спецслужб РФ обумовлені низьким рівнем підтримки терористів з боку місцевого населення сходу та відсутністю перспектив подальшого спротиву силам АТО. Розмова відбувається між співробітником ФСБ у Криму та терористом на ім'я Сергій (позивний «Трифон»), що є мешканцем АРК.

За даними СБУ, він входив в групу «Абвера», в у квітні був направлений на захоплення Слов'янська. Зараз він перебуває у Донецьку».

«Укрінформ» повідомляє це сьогодні, 14 серпня. Своєю чергою, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» розповідає в повідомленні «Бойовики з Донецька поспішають втекти в Крим, а Гіркін вдарився у релігію»:

«Співробітники СБУ перехопили розмову терористів та ФСБ, яка підтверджує, що російськими спецслужбами здійснюються заходи по виведенню до Криму своїх співробітників у складі розвід-диверсійних груп «ДНР-ЛНР». Зокрема, телефонний діалог ведуть співробітник ФСБ в Криму та бойовик з банди Безлера, мешканець Криму на прізвисько «Трифон», який нині перебуває у Донецьку. 

Російський ФСБшник запевняє терориста, що він може допомогти йому повернутися в Крим. 

«Але тоді ми будемо, як дезертири. Ми ж думали, що ми тут нормально прорвемося, але народ тут (у Донецьку) не хоче нічого робити. Просто «нулі». Рано чи пізно ці «ДНР» будуть знищені. Більш того – тут займаються лише «віджимами», крадуть. Єдиний тут – це «Перший» (Гіркін). Його б самого вивести звідси, щоб він очолив якийсь підрозділ, але він потрапив під фанатичну релігіозну секту, православ'я», – описує ситуацію в Донецьку терорист. 

Крім того, «Трифон» каже, наразі втекти з оточеного міста дуже важко, бо «луганський кордон вже перекритий» українськими силовиками. 

«Я думаю, місяць мінімум, і п*здець цьому «ДНР». Я цю перспективу бачу наперед, а люди не бачать нічого. Нам зараз необхідно в себе перегруповуватися в Криму, землю «руську» відстоювати», – окреслив свої «прогнози» терорист».

«Телевізійна служба новин» повідомляє це сьогодні, 14 серпня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів