Російські окупанти захопили українську прикордонну заставу в Криму (відео)

11:20 9 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Держприкордонслужби України

Про це повідомив у неділю речник Державної прикордонної служби Олег Слободян.


Відео: «Телеканал новин «24»

За його словами, в Криму в селищі Чорноморське російські військові захопили українську прикордонну заставу. Напад на відділ прикордонної служби «Чорноморське» стався близько 6 ранку 9 березня,

Слободян конкретизував: «Управління відділу було захоплено групою з 30 озброєних військовослужбовців РФ. Деталі нападу наразі уточнюються». 

Він також зазначив, що вчора отримала розвиток нова тенденція – виведення з ладу постів технічного спостереження, які здійснюють контроль за надводною обстановкою: «Було повністю виведено з ладу 2 пости технічного спостереження, військовослужбовці РФ вдерлися до постів, понищили обладнання та кабеля для передачі інформації».

Своєю чергою, керівник медіа-центру Міноборони Криму Владислав Селезньов повідомив, що ніч у Криму минула відносно спокійно, без особливих провокацій. За його словами, у штабі командування ВМС у Севастополі встановлено відеокамери і тепер за ситуацією там можна стежити в режимі онлайн.

Натомість під заблокованою в/ч А4369 у Севастополі, яку вже тиждень тримають в осаді російські військові, відбулася ротація – туди КАМазами привезли нових вояків та кубанських казаків. Вони заявили, що приїхали «охороняти військову частину», бо начебто мають інформацію про ймовірні провокації та теракти.

Новоприбулі військові також запевнили, що штурмувати в/ч не планують. Про це інформує в неділю «Украинская правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів